Onze Duurzaamheidsbelofte: Een Alternatief voor Black Friday

We willen graag een moment nemen om onze waardering uit te spreken voor jou als gewaardeerde klant van Axent. Jullie maken deel uit van onze community die niet alleen streeft naar stijlvolle kleding, maar ook naar een duurzame en bewuste benadering van mode.

Dit jaar hebben we, na zorgvuldige overweging, besloten om niet mee te doen aan de traditionele Black Friday gekte. In plaats daarvan willen we onze focus leggen op iets dat voor ons nog waardevoller is: duurzaamheid en waardering voor onze klanten.

Waarom geen Black Friday Kortingen?

Bij Axent geloven we in het bieden van kwaliteitsvolle kledingstukken die lang meegaan, en dat gaat hand in hand met duurzaamheid. We willen een tegenwicht bieden aan de wegwerpcultuur die vaak wordt geassocieerd met de snelle wereld van kortingen en seizoensgebonden modewisselingen.

In plaats van kortingen op nieuwe aankopen willen we deze Black Friday iets anders aanbieden: een gebaar van waardering voor jou als klant en voor de kledingstukken die je bij ons hebt gekocht.

Een Uitnodiging voor Jou op Black Friday

Op Black Friday nodigen we je uit om langs te komen in onze winkel in Herent. Breng een kledingstuk mee dat je ooit bij ons hebt gekocht en waar een kleine herstelling aan nodig is. Of het nu gaat om een zoom die moet worden vastgezet, een knoop die ontbreekt, of een kleine reparatie die nodig is, wij herstellen het helemaal gratis voor je.

Dit initiatief is onze manier om duurzaamheid te omarmen en onze waardering te tonen voor jou als klant. Het is ons statement tegen de wegwerpcultuur en een stap in de richting van bewuster winkelen.

Waarom Gratis Herstellingen?

We begrijpen dat kleding niet alleen stof en naden zijn; het zijn herinneringen, keuzes en een deel van jouw verhaal. Door gratis herstellingen aan te bieden, willen we ervoor zorgen dat de kledingstukken die je bij Axent hebt gekocht, lang meegaan en je blijven vergezellen op je reis.

Deze Black Friday draait niet om kortingen, maar om het koesteren van de band tussen jou en je kleding. We willen je aanmoedigen om bewust te kiezen, om de waarde te zien in de stukken die je bezit, en om samen met ons een statement te maken voor duurzame mode.

Samen voor Duurzame Mode

Axent staat voor meer dan alleen kleding; we staan voor een gemeenschap van bewuste shoppers die begrijpen dat mode meer is dan wat er op de rekken hangt. Het is een statement, een keuze, en een manier van leven.

We willen je bedanken voor je voortdurende steun en toewijding aan Axent. Samen kunnen we een verschil maken, niet alleen in de modewereld, maar ook in de wereld om ons heen. Laten we deze Black Friday samen vieren, niet met kortingen, maar met een hernieuwd engagement voor duurzaamheid en waardering.

Tot ziens op Black Friday, waar we niet alleen kleding herstellen, maar ook onze verbinding met jou als gewaardeerde klant versterken.

Met warme groeten,

Het Axent Team


Dit vind je misschien ook leuk

Example blog post
Example blog post
Example blog post